Suomi tuskin etenee Davis Cupissa jatkoon, joten lauantaina Manchesterissa Suomi pelannee Argentiinaa vastaan enää kunniasta.

Suomella ei ollut jakoa Britanniaa eikä Kanadaa vastaan. Emil Ruusuvuoren puuttuminen kentältä romahduttaa tasoa huimasti, koska korvaava pelaaja Eero Vasa on maailmanlistalla vasta sijalla 703.

Toki toivoa Suomella oli vielä perjantaina ennen päivän pelejä. Mikäli Argentiina kukistaisi Britannian perjantaina, niin Suomen olisi voitettava lauantaina Argentiina ja brittien olisi hävittävä sunnuntaina Kanadalle.

Tällöin jälkeen ratkaisu menisi pelattujen otteluiden vertailuun Suomen, Argentiinan ja Britannian kesken. Tosin 0-3 -tappio Britannialle ei tässä tilastossa Suomelle paljoa toivoa tuo.

– Oli lauantaina tilanne jatkomahdollisuuksien suhteen mikä tahansa, on meillä hieno maaottelu edessämme. Totta kai se on selvä, että toivomme ottelussa olevan panosta jatkopaikan suhteen. Tämä ei vaikuta valmistautumiseemme millään tavalla, vaan tehdään palautumiset ja rutiinimme huolella ja lähdetään sitten taistelemaan Argentiinaa vastaan, kommentoi Suomen joukkueen kapteeni Jarkko Nieminen Tennisliiton mukaan.