US Openin kaksinpelien ykkössijoitetut pelaajat Jannik Sinner ja Iga Swiatek ovat edenneet puolivälierävaiheeseen.

Sinner voitti neljännesvälieräottelussaan maanantaina Tommy Paulin suoraan kolmessa erässä. Eränumerot ottelussa olivat Sinnerin hyväksi 7-6, 7-6, 6-1. Paulin eväät oli syöty kahden tiukan ensimmäisen erän jälkeen.

Sinner kohtaa puolivälieräottelussa Daniil Medvedevin. Hän voitti neljännesvälierässään Nuno Borgesin kolmessa erässä pelein 6-0, 6-1, 6-3.

Sinnerin ja Medvedvin ottelun voittaja kohtaa välieräottelussa voittajan ottelusta, jossa vastakkain ovat Alex De Minaur ja Jack Draper. De Minaur pudotti toisella kierroksella jatkosta Otto Virtasen.

Kaikki puolivälieräottelut ovat nyt selvillä. Muissa miesten kaksinpelin puolivälieräotteluissa Alexander Zverev kohtaa Tommy Fritzin ja Grigor Dimitrov Frances Tiafoen.

Swiatek ei kohdnnut ongelmia neljännesvälierässään Ludmila Samsonovaa vastaan. Swiatek voitti ottelun kahdessa erässä pelein 6-4, 6-1.

Swiatekin puolivälierävastustaja on Jessica Pegula. Heidän ottelunsa voittaja kohtaa välierässä voittajan ottelusta, jossa kohtaavat Maia Beatriz Haddad ja Karolina Muchova.

Muissa puolivälieräotteluissa Paula Badosa kohtaa Emma Navarron ja Zheng Qinwen Aryna Sabalenkan.