Harri Heliövaara on edennyt US Openissa jatkoon myös sekanelinpelissä voitettuaan kazakstanilaisparinsa Anna Danilinan kanssa avausottelunsa.

Mestaruutta puolustavat Heliövaara ja Danilina kaatoivat kanadalaisen Gabriela Dabrowskin ja brittiläisen Joe Salisburyn erin 2-1. Voitto oli kovan työn takana.

Dabrowski ja Salisbury voittivat ensimmäisen erän pelein 6-4. Heliövaara tasoitti erävoitot Danilinan kanssa voitettuaan toisen erän 7-5 päättyneen katkaisupelin jälkeen 7-6.

Jännittävä ottelu huipentui päätöserään, jossa nähtiin tiukkaa vääntöä. Lopulta Heliövaara ja Danilina voittivat 10-8-erävoiton ja etenivät toiselle kierrokselle.

Toisella kierroksella Heliövaara ja Danilina kohtaavat espanjalaisen Cristina Bucsan ja belgialaisen Joran Vliegen.