Otto Virtasen taival tenniksen US Open-turnauksessa päättyi torstaina toisen kierroksen otteluun.

Virtanen taisteli parhaansa mukaan, mutta hävisi Australian Alex De Minaurille suoraan kolmessa erässä. Paremmuudesta ei lopulta ollut epäselvyyttä.

Virtanen antoi ensimmäisessä erässä hyvän vastuksen. De Minaur kuitenkin mursi hänen syöttönsä ja voitti avauserän pelein 6-4.

Toisessa erässä Virtanen sai kunnolla köniinsä. De Minaur otti erästä selvän voiton pelein 6-1.

Kolmannessa erässä Virtanen jaksoi hienosti taistella loppuun saakka. Erä eteni katkaisupeliin, jossa De Minaur oli parempi 7-3. Kolmannen erän De Minaur voitti siis pelein 7-6.

Yllätyksenä De Minaurin voitto ei todellakaan tullut. Onhan hän maailmanlistalla sijalla 10, kun Virtasen sijoitus on 125:s.

Virtanen eteni US Openin pääsarjaan karsintojen kautta. Hän onnistui pääsemään lopulta toiselle kierrokselle, mikä odotuksiin nähden oli hieno saavutus.