Wimbledon-voittajat Harri Heliövaara ja Henry Patten kokivat pahan pettymyksen Cincinnatin ATP-turnauksessa heidän tipahdettuaan puolivälierävaiheessa jatkosta nelinpelissä.

Marcelo Arevalo ja Mate Pavic olivat Heliövaaraa ja Pattenia parempia suoraan kahdessa erässä. Heliövaara pettyi panokseensa.

– Pakko se on myöntää, että tällä kertaa oma esitys oli kyllä heikko. Syöttöpeli ei lähtenyt millään käyntiin, eikä luottoa tuntunut olevan myöskään palautuksiin tai takakentän lyönteihin. Jotenkin koko hermosto tuntui olevan ylikireälle viritetty, eikä keho tuntunut omalta ollenkaan, Heliövaara totesi blogissaan.

– Erittäin nopealla kentällä on nelinpelissä tosi vaikea pelata itsensä mukaan otteluun mitenkään varmistellen, sillä jos pisteitä haluaa palautuksissa voittaa, niin on pakko ottaa koko ajan riskejä. Ja jos syöttö ei tunnu uppoavan millään, niin vaikeuksia tulee myös omissa syötöissä, Heliövaara jatkoi.

Heliövaara paljastaa myös, ettei hän välttämättä pelaa Pattenin kanssa ensi viikolla Winston-Salemin turnauksessa. Parivaljakko keskittää voimavarojaan US Openiin.