Harri Heliövaara ja Henry Patten etenivät Cincinnatin ATP Masters-turnauksessa nelinpelin toiselle kierrokselle heidän voitettuaan Brandon Nakashiman ja William Woodallin suoraan kahdessa erässä pelein 6-4, 6-3.

Viime viikolla Heliövaara ja Patten kolauttivat päänsä yhteen Montrealissa ja joutuivat keskeyttämään pelinsä. Jo pääsy mukaan Cincinnatin turnaukseen oli Heliövaaralle ja Pattenille työvoitto.

– Jess! Oli jo omalla tavallaan voitto, että päästiin tänään Cincinnatissa täydessä iskussa kentälle, mutta kyllähän se vielä paremmin kelpaa, että matka jatkuu toiselle kierrokselle. Peli oli terävää ja taktiikka onnistunut, joten ihan ansaitusti tuli voitto kotiin. Toisella kierroksella vastus kuitenkin tiukkenee selvästi, kun vastaan tulee torstain iltaottelussa pari Koolhof/Mektic, hehkutti Heliövaara blogissaan.

Voitto oli sinänsä odotettu. Ovathan Heliövaara ja Patten voittaneet tänä kesänä Wimbledonin.

– Toki se on myönnettävä, että vastus oli tälle tasolle harvinaisen sopiva, mutta toki tällaiset otetaan aina vastaan, kun kohdalle osuvat. Eikä selkeänä suosikkina matsiin lähteminen koskaan ihan helppoa ole. Mutta tänään hoidimme kyllä tonttimme todella hyvin, enkä usko, että vastapuolella missään vaiheessa oli sellaista fiilistä, että he tosissaan voittoon asti olisivat pystyneet venymään. Vamos, totesi Heliövaara.