Harri Heliövaara toipui nopeasti Montrealin ATP-turnauksessa saamastaan tällistään. Heliövaaran ja hänen parinsa Henry Pattenin päät kolahtivat Montrealissa yhteen.

Heliövaara sai lääkäriltä luvan pelata tällä viikolla Cincinnatissa ATP Masters-turnauksessa. Ja hyvin turnaus alkoikin, sillä Heliövaara ja Patten jyräsivät turnauksessa toiselle kierrokselle.

Heliövaara ja Patten voittivat avausottelussaan Brandon Nakashiman ja William Woodallin suoraan kahdessa erässä. Ensimmäisen erän he voittivat 6-4 ja toisen 6-3. Ottelu kesti vain tunnin ja yhdeksän minuuttia.

Voittopari ei yllättänyt Heliövaara ja Patten oli turnauskaaviossa sijoitettu seitsemänneksi Nakashima ja Woodall olivat sijoittamattomia.

Heinäkuussa Heliövaara ja Patten juhlivat Wimbledonin voittoa.