Perinteikkäässä Savitaipaleen tennisturnauksessa ei nähty suomalaispelaajaa finaalissa.

Laura Hietaranta eteni välieriin voitettuaan puolivälieräottelussa Aino Alkion murskaavasti 6-1, 6-0. Välieräottelussa Hietaranta ei kuitenkaan pelannut.

– Laura loukkasi eilen toista lonkkaansa liukastuessaan matsin aikana. Kaksi matsia oli tuon vaivan kanssa liikaa, ja se esti liikkumisen semifinaalissa, eikä sallinut taistella kotikisassa. Erittäin harmilliset olosuhteet, koska kuuroittainen sade haastoi kaikkien peliä. Nyt on edessä pieni kuntoutumisjakso ja kisat jatkuu viikon tai kahden kuluttua, kommentoi Hietarannan manageri Pirpa Takki Tennisliiton mukaan.

Hietaranta oli luonnollisesti hyvin harmissaan.

– Oli haastava viikko, todella vaikeat olosuhteet sateen myötä. Sain hyvin taisteltua pari ensimmäistä kierrosta ja puolivälierässä pelasin tänään aamulla loistavan ottelun. Yritin taistella viimeiseen saakka jalkani kanssa. Jouduin kuitenkin luovuttamaan, kun liikkumisesta ei tullut mitään. Harmittaa, että tuli tällainen päätös kotikisassa, mutta olen ylpeä miten taistelin hankalissa olosuhteissa tällä viikolla, sanoi Hietaranta.