Tennislegenda Andy Murrayn ura tuli torstaina päätökseensä Pariisin olympiakisoissa.

Murray hävisi parinsa Daniel Evansin kanssa nelinpelin välieräottelun. Yhdysvaltain Taylor Fritz ja Tommy Paul voittivat Murrayn ja Evansin suoraan kahdessa erässä.

Ensimmäisen erän Paul ja Fritz voittivat helposti 6-2. Toisessa erässä Murray ja Evans yltyivät taistelemaan kunnolla oltuaan jo 1-5 -tappiolla, mutta erä lopulta päättyi amerikkalaisten voittoon 6-4.

Murray oli jo aiemmin ilmoittanut, että hänen uransa päättyisi Pariisiin. Murray vetäytyi Pariisissa kaksinpelistä, koska ei ollut omien sanojensa mukaan riittävän hyvässä pelikunnossa sen vaatimuksia varten.

Miesten kaksinpelin välieräpelaajat ratkottiin torstaina. Novak Djokovic voitti Stefanos Tsitsipasin 6-3, 7-6 ja kohtaa välierissä Felix Auger-Aliassimen, joka voitti Norjan Casper Ruudin erin 2-1. Eränumerot olivat Auger-Aliassimelle 6-4, 6-7, 6-3.

Carlos Alcaraz voitti puolivälieränsä suoraan kahdessa erässä. Hän kukisti Tommy Paulin 6-3, 7-6.

Alcaraz saa välieräottelussa perjantaina vastaansa Italian Lucas Musettin. Hän voitti puolivälierässään Saksan Alexander Zverevin, joka puolusti olympiavoittoa. Musetti voitti molemmat erät 7-5.