Espanjan tähtipelaajien Carlos Alcarazin ja Rafael Nadalin paukut eivät riittäneet Pariisin olympialaisten tennisturnauksessa kuin puolivälieriin saakka.

Alcaraz ja Nadal hävisivät Yhdysvaltain Adam Krajiceckille ja Rajeev Ramille suorana kahdessa erässä. Ensimmäisen erän Krajicek ja Ram voittivat 6-2 ja toisen 6-4.

Alcaraz eteni jatkoon puolivälieriin kuitenkin kaksinpelissä. Hän voitti venäläisen Roman Safiullinin 6-4, 6-2.

Venäläisillä ei muutenkaan mennyt ihan putkeen. Kultasuosikkeihin lukeutunut Daniil Medvedev hävisi neljännesvälieränsä Kanadan Felix Auger-Aliassimelle kahdessa erässä 3-6, 6-7. Vladimir Putin ei saanut aihetta iloon.

Naisten kaksinpelissä nähtiin yllätys, kun viime vuoden Wimbledonin voittaja Tshekin Barbora Krejcikova tipahti. Hän hävisi slovakialaiselle Anna Schmiedlovalle kahdessa erässä pelein 4-6, 2-6.

Saksan Angelique Kerberin ura päättyi puolivälieräotteluun hänen hävittyään Kiinan Qinwen Zhengille erin 1-2. Kerber oli aiemmin ilmoittanut lopettavansa uransa olympialaisiin.

Maailmanlistan ykkönen Iga Swiatek eteni vapaalipulla välieriin Zhengiä vastaan. Swiatekin vastustaja Danielle Collins joutui luovuttamaan.