Novak Djokovicin ja Rafael Nadalin todennäköisesti viimeinen kohtaaminen huipputenniksessä päättyi Djokovicin voittoon.

Parisiin olympiakisojen toisen kierroksen otteluun suosikkina lähtenyt Djokovic hoiti matsin edukseen suoraan kahdessa erässä. Ensimmäisen erän hän voitti 6-1 ja toisen 6-4.

Nadalin taival Pariisin kisoissa ei kuitenkaan päättynyt. Hän jatkaa vielä nelinpelissä, jossa pelaa Carlos Alcarazin parina.

Viimeistä turnaustaan pelaava Angelique Kerber eteni kolmannelle kierrokselle 16 parhaan joukkoon. Kerber voitti Jaqueline Cristianin kahdessa erässä pelein 6-4, 3-6, 6-4.

Wimbledonin voittaja Barbora Krejcikova voitti Wang Xinin 6-3, 6-2. Maailmanlistan ykkönen Iga Swiatek otti voiton Diane Parrysta 6-1, 6-1.