Suomen miesten tennismaajoukkue pelaa Davis Cup Finalsissa Manchesterissa 10.-15 syyskuuta.

Kapteeni Jarkko Nieminen on valinnut Suomen joukkueeseen neljä pelaajaa. He ovat Emil Ruusuvuori, Otto Virtanen, Harri Heliövaara ja Patrik Niklas-Salminen.

Joukkueeseen saa tehdä neljä muutosta tai lisäystä maanantaihin 9. syyskuuta asti.

– Kansainvälisen lajiliiton sääntöjen mukaisesti tulee tässä vaiheessa nimetä ensimmäinen kokoonpano turnaukseen. Katsotaan lähempänä joukkueen täydentämistä. Se on varmaa, että olemme valmiina tulevaan turnaukseen ja on upeaa päästä toista vuotta putkeen MM-kisoihin, kommentoi kapteeni Nieminen Tennisliiton tiedotteessa.

Davis Cupin 16 maan alkulohkovaihe pelataan neljällä eri paikkakunnalla 10.-15 syyskuuta. Suomen lohkossa pelaavat myös Britannia, Kanada ja Argentiina.

Ottelut pelataan AO Arenalla, jonka kapasiteetti Davis Cupissa on 12 800 katsojaa. Suomi avaa kisaurakkansa isäntämaa Britanniaa vastaan keskiviikkona 11. syyskuuta

– Tosi kova avaus ja varmasti tunnelma tulee olemaan upea, kun pääsemme isäntiä vastaan avaamaan. Ja se on aivan varma, että britit ovat kova joukkue. Ihan sama keitä sieltä tulee lopulta pelaamaan, heillä on tosi laaja joukkue, kommentoi Jarkko Nieminen.