Wimbledonin tennisturnauksen voittoa puolustava Carlos Alcaraz otti suvereenin voiton puolivälieräottelussaan tiistaina. Alcaraz kukisti yhdysvaltalaisen Tommy Paulin erin 3-1.

Paul aloitti ottelun hyvin. Hän voitti ensimmäisen erän 7-5.

Sitten alkoi Alcarazin show. Toisen erän hän voitti 6-4, mutta kolmannessa ja neljännessä erässä Paul oli jo isoissa vaikeuksissa syöttönsä kanssa. Alcaraz voitti kolmannen ja neljännen erän helposti 6-2.

Välieräottelussa perjantaina Alcaraz pelaa venäläistä Daniil Medvedeviä vastaan. Puolivälieräottelussaan Medvedev onnistui voittamaan maailmanlistan ykköspelaajan, italialaisen Jannik Sinnerin, erin 3-2.

Ensimmäisen erän Sinner voitti 7-6. Toisessa erässä Medvedev oli parempi 6-4 ja kolmannessa 7-6. Sinner jyräsi neljännessä erässä voittoon 6-2, mutta viidennessä erässä Medvedev sai pelinsä kulkemaan voittaen erän 6-3.

Alcaraz on sijoitettu turnauskaaviossa kolmanneksi. Medvedev on sijoitettu viidenneksi.