Otto Virtanen ylitti uransa ensimmäisessä Wimbledonin tennisturnauksen kaksinpelin ottelussaan kaikki odotukset. Hän voitti vastustajansa Max Purcellin suoraan kolmessa erässä.

Virtanen dominoi ottelua. Ensimmäisen erän hän voitti 6-3, toisen 6-2 ja kolmannenkin 6-2.

Virtanen oli häikäisevän hyvä syötöissään. Hän torjui kaikki Purcellin kuusi murtopallomahdollisuutta.

Virtanen on maailmanlistalla sijalla 147. Purcellin sijoitus on 68:s, joten voitto tuo Virtasen uralla isompaa nostetta.

Toisella kierroksella Virtasen vastus kovenee huomattavasti. Vastaan tulee Yhdysvaltalainen Tommy Paul, joka on maailmanlistalla sijalla 13.

Emil Ruusuvuori pelaa Wimbledonin avauskierroksen ottelussaan tiistaina. Hän kohtaa Australian MacKenzie McDonaldin.