Ranskan avointen naisten kaksinpelin välieräparit ratkesivat keskiviikkona, kun ohjelmassa oli kaksi viimeistä puolivälieräottelua.

Jatkoon selvisivät Italian Jasmine Paolini ja vasta 18-vuotias venäläinen Mirra Andrejeva. Kazakstanin Jelena Rybakina ja Valko-Venäjän Aryna Sabalenka lähtivät siihen kuuluisaan laulukuoroon.

Paolini voitti ensimmäisessä erässä Rybakinan 6-2. Toisen erän voitti Rybakina 6-4, mutta kolmannessa erässä Paolini oli parempi 6-4 voittaen ottelun 2-1.

Andrejeva ei kumarrellut ennakkosuosikkia Sabalenkaa. Ensimmäisen erän Sabalenka voitti 7-6, mutta Andrejeva vei kaksi seuraavaa erässä pelein 6-4 voittaen ottelun.

Välierissä Paolini ja Andrejeva ovat vastakkain. Toisessa välierässä turnauksen suursuosikki Puolan Iga Swiatek saa vastaansa Yhdysvaltain Cori Gauffin.

Venäjän ja Valko-Venäjän pelaajat saavat osallistua kansainväliseen tennikseen Venäjän Ukrainassa harjoittamista raakalaismaisista sotatoimista huolimatta. Kansainvälisen tennisliiton ratkaisu asian osalta on herättänyt suoranaista raivoa.