Ranskan avointen kaksinpelin naisten suurin voittajasuosikki Puolan Iga Swiatek ei puolivälieräottelussa antanut mitään palaa vastustajalleen Tshekin Marketa Vondrousovalle.

Swiatek oli täysin ylivoimainen. Hän voitti ensimmäisen erän puhtaasti 6-0. Toisessa erässä Swiatek oli parempi 6-2.

Välieräottelussa Swiatek saa vastaansa yhdysvaltalaisen Cori Gauffin. Puolivälieräottelussaan tiistaina Gauff voitti tunisialaisen Ons Jabeurin erin 2-1.

Jabeur voitti ensimmäisen erän 6-4. Sitten ottelu siirtyi Gauffin hallintaan. Hän voitti toisen erän 6-2 ja kolmannen 6-3.

Myös miesten välierien osalta toinen ottelupari on jo selvillä. Espanjan Carlos Alcaraz kohtaa siinä Italian Jannik Sinnerin.

Tiistaina puolivälieräottelussa Alcaraz voitti Kreikan Stefanos Tsitsipasin suoraan kolmessa erässä pelein 6-3, 7-6, 6-4. Sinner voitti kolmessa erässä Bulgarian Grigor Dimitrovin pelein 6-2, 6-4, 7-6.

Novak Djokovic luovutti polvivamman takia, joten Norjan Casper Ruud sai suoran välieräpaikan. Ruud kohtaa välierässään joko Saksan Alexander Zverevin tai Australian Alex de Minaurin.