Novak Djokovic joutui koville myös Ranskan avointen kaksinpelien neljännesvälierissä, mutta selvitti niukasti itsensä jatkoon.

Djokovic voitti argentiinalaisen Francisco Cerundolon erin 3-2. Cerundolo johti erin 2-1, mutta Djokovic venyi jatkoon voitettuaan neljännen erän 7-5 ja viidennen 6-3.

Djokovic kohtaa puolivälierissä Norjan Casper Ruudin. Hän pehmitti maanantai-iltana Yhdysvaltain Taylor Fritzin erin 3-1.

Venäläissuosikki Daniil Medvedev sen sijaan putosi. Hän hävisi australialaiselle Alex de Minaurille erin 1-3. Medvedev voitti ensimmäisen erän 6-4, mutta sen jälkeen De Minaur jyräsi voittaen 6-2, 6-1, 6-3.

Naisten kaksinpeleissä kaikki puolivälieräparit saatiin maanantaina selville. Valkovenäläinen Aryna Sabalenka voitti yhdysvaltaisen Emma Navarron 6-2, 6-3 ja kohtaa puolivälierissä 17-vuotiaan venäläisen Mirra Andrejevan.

Muissa puolivälierissä Jelena Rybakina kohtaa Jasmine Paolinin, Cori Gauff pelaa Ons Jabeuria vastaan ja suursuosikki Iga Swiatek saa vastaansa Marketa Vondrousovan.