Harri Heliövaara ja Henry Patten kisaavat tällä viikolla Romanian Bukarestissa massakentillä. Parilla on kahdeksan ottelun ja kahden turnauksen mittainen voittoputki.

Heliövaara ja Patten voittivat heti yhteistyönsä alkajaisiksi ATP-turnauksen Marokossa, ja perään tuli mestaruus Madridin haastajaturnauksessa.

Bukarestissa Heliövaara (nelinpelin ATP-36) ja Patten (nelinpelin ATP-60) ovat kolmossijoitettuja. Pari kohtaa ensimmäisellä kierroksella villin kortin kisaan saaneet romanialaiset Cezar Cretun (ATP-356) ja Filip Cristian Jianun (ATP-282). Ottelu pelataan aikaisintaan tiistaina.

Otto Virtanen ja Patrik Niklas-Salminen jatkavat urakointiaan Etelä-Koreassa Gwangjun haastajatason turnauksessa. Virtanen (ATP-161) on kilpailun kaksinpelin toiseksi sijoitettu ja kohtaa ensimmäisellä kierroksella eteläkorealaisen Jisung Namin (ATP-708). Nam on saanut kilpailuun villin kortin.

Niklas-Salminen (nelinpelin ATP-136) pelaa nelinpeliä Etelä-Korean kovilla kentillä yhdessä Coleman Wongin (ATP-188) kanssa. Ensimmäistä kertaa yhdessä pelaava pari kohtaa avauskierroksella kolmanneksi sijoitetut Francis Casey Alcantaran (nelinpelin ATP-171)/ Fajing Sunin (nelinpelin ATP-190). Suomalaiset pelaavat aikaisintaan tiistaina.

LUE MYÖS

Toimitus |