Harri Heliövaaran taival uuden parinsa Henry Pattenin kanssa ei olisi voinut paremmin alkaa. Kaksikko eteni ensimmäisessä yhteisessä kisassaan heti ATP-turnausvoittoon Marokossa.

Turnauksessa Heliövaara ja Patten olivat neljänneksi sijoitettuja. Vasta loppuottelussa kaksikko hävisi ylipäätään ensimmäisen eränsä. Loppulukemat kisan kakkossijoitettuja, Itävallan Alexander Erleriä ja Lucas Miedleriä vastaan kirjattiin 3-6, 6-4, 10-4. Ratkaiseva kolmas erä pelattiin siis super tiebreakina.

– Onhan tässä fiilikset katossa. Unelma-alku yhteistyöllemme Henryn kanssa. Makea juttu kuinka toimimme yhteen jo näin aikaisessa vaiheessa. Oli hienoa pystyä johtamaan Henry ensimmäiseen ATP-kisavoittoonsa ja on edellisestä omastakin voitostakin jo aikaa. Tästä pitää nauttia, Heliövaara sanoi Suomen Tennisliiton mukaan.

– Finaali oli vähän kaksijaksoinen, mutta saimme toisen erän lopussa pari hyvää palautusta ja vastustajan kaksoisvirheellä eräpallon sekä yhtäkkiä olivat erät tasan. Ottelu-tie-break oli meiltä upea suoritus paineen alla.

LUE MYÖS

Toimitus |